CONTACTE

elbancalet@gmail.com
665446730 (Cento)
675742779 (Robert)

domingo, 5 de diciembre de 2010

I FIRA GASTRONÒMICA DE PRODUCTES ARTESANS I AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN A GANDIA

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre, l'associació El Bancalet va participar en la I Edició de la Fira Gastronòmica a Gandia. Al nostre stand informatiu vam exposar alguns dels productes de temporada que oferim (ensisams variats, napicol, floricol, porro, creilla, ous...). També vam donar als visitants la possibilitat de fer-se socis i vam explicar als interesats la pràctica de l'agricultura orgànica de temporada, que fomenta el consum de productes locals i contrubueix a la millora del medi ambient.

A més, molta gent va col·laborar amb l'associació escrivint frases típiques de l'horta de La Safor i receptes tradicionals amb les verdures de la temporada tardor-hivern.




Una de les aportacions més originals que va cridar l'atenció sobre tot dels més menuts,  va ser la Tomaca que ha perdut el seu sabor; a la pobre l'han collida a novembre i es dóna conter de que ve d'un hivernacle on l'arruixaven amb productes químics i veia sempre al sol borrós...


Hola! Sóc una tomaca que ha perdut el seu sabor...
Estic buscant-lo, l'has vist per ahí? Ara ja no em vol ningú; abans es barallaven per mí en l'amanida i ara m'aparten tots! Snif, snif!! Ajuda'm, amic! 




No hay comentarios:

Publicar un comentario